VOORGERECHTEN
Onze voorgerechten worden geserveerd met brood van “Boussen Culinair” en “Beurre d’isigny”.- Brioche Gerookte Zalm
Kruidencrème, avocado, zoetzure komkommer en gepocheerd eitje€ 19 - Hollandse garnalen
Kropsla, tomaat, gekookt eitje en cocktailsaus€ 21 - Carpaccio van Iers rund
Truffel mayonaise, Parmezaanse kaas en Italiaanse garnituren€ 17 - Buffelmozzarella & Parmaham
Vijgen, Zeeuwse honing en oude aceto€ 17 - Klassieke Steak Tartaar
Sjalotjes, augurk, kappertjes, Tierenteyn mosterd, tabasco, Worcester, peterselie en eidooier€ 18 - Garnalenkroketjes
Toast, tartaarsaus en citroen€ 19 - Ambachtelijke Kaaskroketje
Met toast€ 15 - Scampi
Keuze uit: gebakken in de lookboter of pikante curry saus€ 17 SOEPEN
- Tomatensoep
Met een vleugje room€ 8 - Vissoep
van de Chef€ 12 MAALTIJD SALADES
Onze salades worden geserveerd met stokbrood van “Boussen Culinair”.- Salade Carpaccio van Iers Rund
Truffelmayonaise, Italiaanse garnituren en Parmezaanse kaas€ 20 - Salade Gerookte Zalm
Rode ui, ingelegde komkommer, wasabi mayonaise en furikake€ 22 - Salade buffelmozzarella en Parmaham
Vijgen, Zeeuwse honing en oude aceto€ 20 - Liever verse friet i.p.v. brood per persoon€ 2
KINDER DINER KAART 3 Gangen voor € 17,50
kinderkaart is uitsluitend voor onze jonge gasten t/m 12 jaar
VOORGERECHTJES- Ham met meloen€ 6
- Kaaskroketje met toast en mayonaise€ 6
- Tomatensoepje met room€ 5
- Gebakken scampi€ 8
- HOOFDGERECHTEN
- Biefstukje met jus€ 11
- Kibbeling met tartaarsaus€ 11
- Snackje zoals frikandel, kroket of kipnuggets€ 8
- NAGERECHTEN
- Raket€ 2
- Schatkistje€ 4
- Verassingsijsje met vanille-aardbei ijs en slagroom€ 6
Lokale producten en seizoensgerechten
Onze menukaart
VIS HOOFDGERECHTEN
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met frisse salade en verse frieten, behalve bij de zeebaars.- Scampi
Gebakken in Lookboter of Pikante Indiase Curry saus met limoenblad€ 27 - Sliptong (2 of 3 stuks)
In hoeve-roomboter gebakken, geserveerd met huisgemaakte tartaarsaus€ 25 / 31 - Spaanse “Zarzuela” visschotel
Rijkelijk gevuld met diverse vissoorten en scampi, geserveerd met brood of frieten€ 28 - Zeebaars & Scampi
Fijne pasta, geroosterde paprika, spinazie, Parmezaan en schaaldieren saus€ 30 VLEES HOOFDGERECHTEN
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met frisse salade en verse frieten (niet bij vegetarisch) Eventueel een warm groente garnituur (niet bij Saté) supplement € 2.00- Kogelbiefstuk (200 gram)€ 27
- Tournedos (200 gram)€ 34
- Varkenshaas (200 gram)€ 22
- Sauzen
Pepersaus, Champignonroomsaus of gebakken champignons€ 3,50 - Vlaamse stoverij
Met “Vermeersen Zeeuwse Dubbel”€ 24 - Saté van Oosters gemarineerde kippendij (225 gram)
Indonesische sateh saus, oosterse salade, gebakken uitjes en kroepoek VEGETARISCH
- Wisselend gerecht die onze bediening graag aan u uitlegt€ 24
DESSERTS
- Dame Blanche
Geserveerd met warme Callebout chocolade saus€ 9 - Karamel dessert
Vanille- en karamel ijs, karamelsaus, karamel krokantjes€ 9 - Pavlova
Ganache van rood fruit, crumble van chocolade en vanille ijs€ 11 - Crème Brûlée
Met Madagaskar vanille en vanille ijs€ 10 - Bordje huisgemaakte snoeperijen
Met kopje koffie of thee€ 10 - Kaasbordje
Van “Fromagerie Erik Murre” met rozijnenbrood en appelcompote€ 15 SPECIAL COFFEE’S
- Irish Coffee (Jameson whisky)€ 8,95
- Spanish Coffee (Tia Maria of Liquer 43)€ 8,95
- Italiën Coffee (Amaretto)€ 8,95
- French Coffee (Grand Marnier of Cognac)€ 8,95